Jumaat, 18 November 2011

Classmate..:)




grr...every class have their own style.... weee...

heehee...

selame 18 tahun bernafas di bumi allah ini...
macam-macam ragam spesies manusia yang ana jumpe da...
of coz ana masih boleh adapt dengan suasana yang sentiasa berubah seiring berada di tempat yang lain, usia yang lain, tahun lain...ape lagi ye...?? hehe...

grrr....

lau mase sekolah rendah maybe dengan orang yang same je selame 6 tahun... tapi ada la tambah lagi kawan-kawan baru bile ada yang baru pindah ke sekolah ana kan...
emmm.....

lau mase sekolah menengah pulak....laen le pulak...bape juta kali tukar classmate... tapi overall....ana kenal la hampir semua budak batch ana...hehe... tapi x la rapat cam adik-beradik pulak kan... kenal gitu-gitu je la kan...

emm...ble masuk Pasum pulak....setahun dengan budak group ana... Group D2...hehe...
so....boleh la...tapi majoriti lelaki group ana ni... just ada 5 girl only....
grr.....nak wat camne kan..dah takdir ana kan... kelas bising dgn suara budak laki je...selalu perempuan yang bising....hehe...

pape pon...ape yang penting....ana dapat belajar dengan happy...dapat classmate yang cool....belajar pon tak stress sangat...hehe..:)



*6 Bestari 2005 (SK Lenggong)




*2 Zuhrah 2007 (Seratas)




*4 Musytari 2009 (Seratas)





*5 Musytari 2010 (Seratas)






*batch 25






*Guru Muda 2010 (Seratas)






*Group D2 (Pasum)






*kat kelas






*main boling besame-same group D2
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...