Sabtu, 19 November 2011

saya di tag..?

Assalamualakum....

grrr.....first of all...nak cakap yang my muet exam da habis.......!!
yey..yey...hehe...seronok le tu ye.... x payah nak happy sangat la kan...
ingat le...sem 2 da masuk da pon..huhu.....


k...berbalik pade tajuk entry ana tadi... wink..wink...--'

ana di tag oleh cik ain....

grr..terharu jugak la kan..x pena pon orang tag ana....
serius..ini first time kot....
-->terima kasih...
-->thank you..
-->arigato gozaimas..


hehe....k..k...



rules :-

1. you must post this rule.
2. each person must post 11 things about themselves in the journal.
3. answer the question that tagger set for you in their post and create 11 new questions for the person who you had tagged.
4. you have to choose 11 people to tag and link them in the post.
5. go to their page and tell them.
6. no tag back.
7. no stuff in the tagg section about "YOU WERE TAGGED IF YOU ARE READING THIS"

Legimately (a.k.a REALLY, TRUST, WITH ALL HONESTY) have tagged 11 people.


ok....soalan dari cik ain...

1. what your favourite colour??
ans: green, blue, pink..:)

2. i hate...
ans:

3. i like...
ans: him.

4. Kim Possible or Totally Spies??
ans: more prefer Totally Spies..:)

5. Tae Kwon Do or Karate??
ans: Karate.

6. Have a twitter??
ans: yes but not active.

7. Your favourite teacher??
ans: actually all teacher..:)

8. your favourite music band??
ans: no one. i love all nice song. nice song only!

9. Comedy or Horror movies??
ans: both. hehe..comedy.

10. Sayur??
ans: love it..:)

11. Suka badut tak??
ans: tak.

ok..next...my question...hehe..

1. kenape buat blog??
2. ramai follower uh penting ke?? sebab..?
3. math or sains??
4. suka ais krim tak??
5. favourite music??
6. umur and birthday..??
7. suka makan..??
8. minat cite korea tak..?? cite yang paling best..??
9. budak-budak zaman sekarang..??
10. hidup ini..??
11. semua soalan ni boring kan. ya atau tidak..?? sebab..??


hehe..dah tepu idea da ni..merepek je tanye.hehe...

k...ase nak tag....

* suriani
* farhana zakri
* miey
* ika
* run away
* isyaqila
* aima mazlan
* cik ella
* mira
* sarah hanim
* asyeera fatihah
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...