Isnin, 6 Februari 2012

Segmen "Saya suka blogwalking!" by Ieqa Halim


Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Hye kawan-kawanku sayang...
Haish..ada sorang blogger ni telah tag ana..orait..thank ye..
sebenarnye....ana agak malas sikit nak join...mood nak join segmen yang tak putus-putus wujud dalam dunia blog ni buat masa ni tiada lagi...tapi..bila orang dah tag tu...kena la layan kan..tak nak la sombong kan..weeeeeeeeee....


Orait...ini entry dari blog penganjur...comel kan blog dye.. pendapat ana k!




Syarat penyertaan 

- Follow blog ieqa *kalau baik hati
- Like fan page ieqa yang INI *Tak paksa T.T
-Letak banner yang poyo tu kat dalam entry & tajuknya harus begini 
Segmen "Saya suka blogwalking!" by Ieqa Halim
-Tag seorang kawan and pastikan dia tahu okay ;)
-Letak link entry yang dah siap kat ruang komen ni ataupun kat shoutbox .

Tarikh tutup : 11 February 2012

#peserta akan di update dari semasa ke semasa . 


Join tau . 3 blog terbaik ieqa akan letak dalam bloglist and promote blog selama seminggu . Happy blogging!


K...masa untuk ana tag orang lain pulak. sorang je kan..emm..
saya nak tag....



Teetttt..agak-agak syafiq nak join jugak tak. huahua..bajet dye kenal ana..haha..okbai..


Wassalam.


Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...