Jumaat, 17 Februari 2012

Tamat sudah sebuah penyiksaan!

Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Yeah...exam dah habis..!!!!! apa lagi....jom jerit kegirangan sekarang.... yeyyyyy.!!! huhu.


Memang satu penyiksaan pon even just midsem and markah just ambil 20% je untuk final nanti...stay up punye la lame...mase exam just jawab 25-30 soalan je...haha.


Okay..tapi kan..ada manfaat nya jugak...

  • nak wat revision kena ikut mood, tapi lau exam...mesti paksa diri untuk wat revision.
  • apa yang ambil masa berminggu-minggu untuk ingat mampu diingat dalam sehari. superb la.
  • nota yang panjang berjela-jela menjadi ringkas seringkas-ringkasnya. semua term nak shortcut je.
Okay..ape lagi ek..?? kome pikir le sendiri..haha..macam la kome tak pernah exam jugak kan...kan..

Hmmm..all the best untuk result midsem ana kali ni. Ana dh usaha semampu yang boleh, sekarang ni just tawakal dan doa je moga-moga apa yang ana jawab tu betul...Insyaalah.

Wassalam.


Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...