Ahad, 15 Julai 2012

Demam UPU

Assalamualaikum.
Semalam, 13 July 2012, result UPU keluar. Wohaaa... Ana dah berdebar gila. Buatnye x dapat kos yang diidamkan, or dapat u yang x dijangka. Haish. Masa kat taska, hati dah berdebar dah. Nak online x boleh pasal tengah kerja. Sabar. Sabar. Then, lebih kurang kul 12 je, abang nuar call, tanya dapat mana. Haaha. Excited gila abang Ana sorang ni. Wohaa. Nampak sangat mengharapkan adik dia ni ikut jejak langkah dia jugak. Lol..akhirnya, bila dah petang, baru Ana dapat tau result UPU Ana. Tu pon lepas Ana suh Din tolong cek kan. Haha. Itu lah gunanya kawan kan. Thank a lot Redhaudin Yusof. Wohaa.




Alhamdulillah. :) Syukur dapat apa yang diharapkan. 


Selepas ni kena prepared mental, fizikal, emosi dan segala bagai nak blaja kos ni. Wohaa. Senior dah cakap dah kos ni agak susah. So..struggle for it, do the best that i can, ready to face the university life. It totally different from foundation life. Just follow the flow and keep work hard and smart, pray to Allah for the strength to face the reality, for healthy to able me to study, for peaceful and for everything that i need. Wohaa. Go farhana. Fight for the victory.


Pliz,pliz...pray for me...hope everything goes well. I am quite afraid to face the world. Keep me strong enough.
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...