Sabtu, 13 Oktober 2012

Laziness

 Assalamualaikum.

Harii ini hari Sabtu. Yeay.! Maka, tahap kemalasan saya yang sememangnya malas ini berlipat kali ganda. Wohaaa.

Errr...tapi semalas-malas Ana pon boleh pulak oran kata rajin? Oh. Benarkah? Haha. Well..at least Ana akan bermalas-malasan selepas siapkan semua kerja. Nak mati ke hape kalau homework + tutorial + assignment + prepared untuk surprise kuiz tak disettlekan dulu.

Ohhh. Pesanan Ana, sila jangan cuba atau terlintas dalam fikiran untuk ambik kos kejuruteraan kimia jika sedar diri anda itu malas, tidak berminat dengan kimia (seriously banyak involve kimia, physic and math) , malas nak buat revision. 

Kerana apa? Sememangnya subjek yang perlu dipelajari sanat berat, seberat belajar medic. OOOoo.. Well, Ana tak boleh buat apa-apa. Once Ana dah mulakan, Ana mesti selesaikannya. I need to complete my study, yeah..no matter what happen.. tak boleh nak leka and..tak boleh jugak nak aktif gila sangat sebab Ana tahu limit Ana. Just buat yang terbaik and termampu je. Yeah. Pray for me. Ok.

 Weekend ni mak datang KL. Yeah. Lama gia tak jumpa mak. Mengapakah? Hhaha. Mak datang pon sebab ada kenduri, anak abang Din kawin. Ooo. Anak sedaraku, tapi tak kenal pon. Emm.actually abang Din is my step brother. Sebab tu macam tak rapat and kenal sangat.

Ehh. sudah tak ada idea nak bebel apa. Kbai.

 
 
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...