Ahad, 20 Januari 2013

Tamat Sudah Final Semester 1 CE

 Assalamualaikum.
Yeah. Final exam . Final exam. My first final exam as chemical engineering's student. Huh. And I was like 'ooooooooooooo, mum, help me.! '
*Yes,u can do it.
Dengan keadaan yg still x stabil lagi plus tak ada mood nak study sebab sebab tertentu. And then ada exam pulak tu. Omaigod! Mampu ke aku? Alhamdulillah, mampu. :)

Alhamdulillah. U can do it Farhana ! Just keep all those unimportant things away and start study even 1 word. Oh yeah. That's the spirit! Alhamdulillah. Selesai sudah exam and say hello to holiday. Hoyeahhhh. 


*Jadual exam

*marking scheme
Harap-harap lulus lah. Lulus(40x). Hee..jauh-jauhlah sikit fail tu dari diri ini. Dush dush. Tak sanggup eh nak mengulang paper. Berat sekali.
*I am not a bookworm, please.
Semangat nak study sem ni tak sehebat semangat masa Pasum dulu. Masa Pasum dulu semangat berkobar-kobar. But bila fikir balik, ada sebabnya kenapa Ana langsung tak ada mood. Yes, after that bad incident. I hate it. Really hate it. Sampai affect my mood nak study. Tapi nak buat macam mana kan. benda dah jadi. Dugaan. Tapi kalau dapat face to face denan budak tu memang lah rasa nak tampor aje muka dia tu. Baru tahu erti penyesalan hidup. Dia tak contact Ana dah and not to say any sorry to me. Bukan nak harap sangat tapi at least tegor le kita ni. Bukan lah Ana nak berdendam sangat but please jangan nak pergunakan orang sangat.

Ana malas nak announce public kat dia. Malas nak buka aib diri and orang lain. Pandai-pandai faham la ye.

Wassalam.
 
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...