Selasa, 29 Januari 2013

A journey to Port Dickson

 Assalamualaikum.

On 27th January, we went to Port Dickson. Unplanned trip actually.Tiba-tiba je plan nak pergi sana lepas balik lunch kat KFC. Heh, tu pon dah penat gila sebab lepas makan je, terus bawak dua orang kanak-kanak riang tu main kat tempat permainan. Hee..memang  le penat sangat-sangat kan. Balik umah je terus pack barang then bertolak.

Heee..mujur le awal-awal lagi abang  Wan dah call pihak resort buat tempahan bilik, lau tak memang tido tepi pantai le. heee.. Kami  bermalam di BEST WESTERN Prima Inland Sea Resor. Tak ada la best sangat tempat ni. Tapi yang bestnya sebab ada kolam. Kolam dia besar and best la jugak. Bilik? tak best sangat. Sangat biasa. But, afterall, Ana enjoy la jugak holiday ni. Heee...

*Rayyan bawa kereta. Wee..
*With Firas and Rayyan
*mandi. mandi.
*mushroom rain.
*big monster octopus.

 
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...