Isnin, 5 November 2012

Exam sickness

Assalamualaikum.

Balik balik kuliah exam test kuiz, kuliah exam test kuiz. Tak ada benda lain dah dalam hidup Ana ni melainkan kuliah exam test kuiz. Haha. Terserlah ke'over'an di situ.

Well.....dah agak rasa nak muntah sebab sepanjang degree ni asyik ada benda ni je yang Ana asyik kejar. Tu pon rasa tak cukup masa nak settle semua benda. Heh. Final nak dekat da wehhh. I am not really prepared yet. Hope sangat sempat ulangkaji semua benda sebelum final. I need to score as high as I can, sebab Ana tak nak repeat kos yang sama. Parah weehh. Susah nak manage masa nanti kalau kena repeat. Naya je  eh.

Hmm..tadi ada test Thermodynamics. Overall quite ok tapi...ada la 2 soalan tak sempat jawab, lagi 8 soalan tu...tak tahu lah betul ke tak. Dah la tak berapa nak prepare. Heh.. Ana weekend ni mana study. Harap study malam semalam je. My akak panggil balik suruh tolong jaga anak-anak dia sebab dia ot and mak mertua dia pulak balik Johor. So, tinggal Ana lah satu-satunya harapan untuk tolong jaga Firas and Rayyan. Abang Wan bukan larat pon nak jaga dua dua tu at the same time. At least kalau Ana ada, quite ok la juga nak handle. I am a good babysitter ok. Haha.

Then..esok pulak ada test Numerical  Method. Mujur le manual je, tak payah coding bagai. Ok la..hope tak la tough sangat. Yang penting Ana kena ingat la step calculation dia macam mane. Then, ingat condition yang penting. Weee....

Hmmm..rasanya exa sickness ni bukan melanda siri Anaa sorang je. But the whole SPM's candidate 2012. Good luck u olls especially my sister, adik Syima. Mulakan dengan doa, then baca soalan betul-betul, faham apa soalan nak and jawab dengan penuh keyakinan. Insyaallah, A+ di tangan. Wohaaa.
*all the best !

Got to go. Kena buat latihan numerical dulu. See ya next time.....

Wassalam.
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...