Ahad, 18 November 2012

Sudah Cukup Sudah

Assalamualaikum.

Sudah cukup sudah....
Cukup sampai di sini saja
Dari hati gelisah....
Cuti midsem ku tamat sudah.

Ohmaigod...nampaknya my holiday yang indah sudah melabuhkan tirainya. Semua warga kampus mulai pulang ke kolej kediaman masing-masing. Me? Jumaat dah balik kolej dah. Semangat tak semangat. Ini adalah paksaan semata-mata. Heh. Actually  sebab ada training netball and olahraga. Har har. Aktif tak daku? 

Walaweh...papepon...

Goodbye home sweet home.... hi college, hi university....
goodbye moms,sister,bro....... hi lecturer, hi friends.......
goodbye awesome holiday..... hi scary days...................
goodbye sleep,rest.............. hi assignment.................
goodbye awesome foods....... hi boring food all day.......

*I am back  to college. :(

Ohhh..sadisnya hati ini mengenang cuti-cuti yang indah lagi awesome itu. Heh. Fana, fana...insaflah. Sedarlah kamu minggu ni kena submit assignment, ada test calculus, ada mini project, ada match netball,ada larian kk3, then next weeknya pulak ada test PAC and CPP, lepas tu x tau la apa pulak yang menanti, tapi yang pasti thermo pasti ada je kerja yang bakal menimbun... Walaweh...perfect. Buzy eh daku, kalah retisss..har har..

Ahh..duniawi semua tu. Har har. Tapi agak puas lah cuti midsem ni. Ana pergi Muar, pergi Alor Star, balik kampung ku sayang di Lenggong,Perak... Puas. Tapi yang kacau mood cuti ni satu je..training. Haiyaa..actually kena balik hari Rabu kot sebab training start Khamis. Tapi Ana berjaya memontengkan diri selama 2 hari. Har har. Ada excuse kot. Actually kakiku sakit. Bengkak di buku lali naik sampai ke paha. Ohmaigod. Sakit gila. Ni pon much better lepas  pi berurut. Hehe.

Tetapi..sesungguhnya..mujur lah balik kolej awal. Dapat lah Ana siapkan assinment. tapi still ada 2,3 soalan  yang tau jawab. yeahh. Apa lagi..berbincanglah anda sekalian sebelum menghantarnya. As usual. Rabu ada test calculus and I am so nervous. Hope everything went well. hopefully. Then, start Isnin ni ada SUKMUM-netball. Hope dapat buat the best untuk game ni. Olahraga start lambat lagi...

Isnin-Jumaat (19-23/11) - Netball SUKMUM
Selasa (20/11) - Submit assignment Numerical Methods
Rabu (21/11) - Test Calculus & kelas ganti PAC
Sabtu (24/11) - Larian KK3
Jumaat (30/11) - Test CPP
Week 12 (3-7/12) - Submit Mini Project & Test  PAC
Jumaat (14/12) - Submit assignment Algebra
Sabtu & Ahad (15-16/12) - Olahraga SUKMUM

Perfect !  Gonna be really buzy. Heh. Tambah pulak dengan projek kolej - Pesta Hari Terbuka. And I am as Ajk Protokol. Har har. Cant believe that. Papepon, hope I have the strength  to done and complete all this task. Trust me, i am Engineer! I can do it. Har har.
Lord I bring you my burdens, and you know my situation. You know I can't make it without you. Lord confort my heart, give me strenght, and help me carry on. AMEN
*give me strenght

Wassalam.

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...