Sabtu, 2 Februari 2013

Kembali bekerja :)

Assalamualaikum.
Hoyeeaahhh. Cuti semester dah seminggu lebih dah and that mean dah seminggu jugak Ana kembali bekerja semula di Taska Comel Niya. Actually mula-mula ingat malas nak kerja tapi kemudian kerja jugak. Tu pon sebab Kak Nini call suruh kerja. Dapat le Kak Nini merangkap boss taska berehat sepanjang Ana ada ni. Heee..untung la kan jadi boss. Tiba-tiba Ana teringin lak nak jugak ada taska sendiri. Ecece..tau le dah ada pengalaman macam mana nak urus baby, budak-budak kannn... Well, semua went well... bekerja dengan riang ria..weehuuu..

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...