Khamis, 13 September 2012

Aku kini dan akan datang.

Assalamualaikum.

 Yeah. Seperti yang semua sedia maklum, Ana kini sudah bergelar sebagai mahasiswi Universiti Malaya. Adalah menjadi salah satu kebanggaan dalam diri Ana. Yeah. Bukan senang nak dapat peluang masuk UM dan bukan senang jugak nak dapat dan terus survive dalam bidang yang Ana ceburi ni. Still sebelum nak dapat kos ni pon Ana kena make sure yang Ana dapat 4.00 and then lepas tu ada unterview pulak. Yeah. Dah la masa Ana nak hadiri interview tu ada musibah melanda. Tapi alhamdulillah pihak skr buat satu interview khas untuk Ana.

Then, syukurlah sekarang coz Ana dapat kos ni and hopefully Ana dapat survive dengan bantuan kawan2, senior, buddy, lecturer dll. Yeahhh. Pliz pray all thebest for me. Thanks.

Wassalam.
 
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...