Sabtu, 1 Disember 2012

Happy Birthday Girl :)

Assalamualaikum.

Selamat hari lahir kawan. First of all sory sebab lambat wish. I am always like that. Selalu terkonfius birthday u 1st or 2nd of December. Hihi. After all...u r 19 years old now. Haha.. lambat gila. Orang lain nak masuk 20 dah. =='
*Si cantik

Heee...well....sekarang dah about 5 years since 2008 i kenal u. And honestly, best sangat2 kenal kamu even pernah lah jugak kita gaduh2 kecik mahupon besar. The big one masa form 5 and I am like....waaa..nak nangis. Sedih la, afraid i am losing a nice friend like u. After all, thing became better. Heeee..:)


To my future Dr Nabilah Abdul Razak...i wish u.....

Happy birthday !!!!

Take care of yourself. Why? because i will kill u if u don't take of yourself.! Heeee..
Well...u always be the strongest one who i ever know. That the spirit!

Yeah...hopefully u dapat la jadi doktor wanita melayu terakhir idaman malaya. Hehe. Semoga dapat jejaka yang diidamkan. Ehem, ehem... siapakah si dia... i am guessing. Untung lah dia. Hehe. Then, rajin-rajin lah study, jangan amal sangat study last minute tu. Yeah..i know u r genius one, sebab tu layak buat medic, kat UM pulak tu. Walawehhhh.. 

Owh..btw..nanti i pass la kaktus kesayangan i tu kat kawan i yang duduk kolej 1 tu jugak. Nak datang memang x tau la bila kan. Heee.. Jaga baik-baik kaktus tu. Otherwise, i will kill u. Haahaa. In shaa allah, kalau ada kelapangan kita akan jumpa, then hangout sama-sama macam last time. Wohaaa. I am looking forward for net adventure.

Well. All the best. Do your best for this 5 year. Don't stress because u r not stress person after  all. Keep smiling. :) Tee--heeeee......
*We are friend :)
Wassalam.

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...