Isnin, 10 Disember 2012

Keep training !

 Assalamualaikum.
 Keep Calm and KEEP TRAINING  Poster
Sukmum. Sukan Mahasiswa Universiti Malaya. Acara olahraga akan berlangsung pada 15 Desember 2012, to be exact, 5 days more. Omaigod, omaigod....

Elok le tu, acara first Ana masuk, netball tapi, tapi...awal-awal lagi dah bungkus. Uhuks, ke laut sudah game tu. Next, acara last Sukmum, olahraga. Ana masuk 400m dan 4*400m. Wohaaa. Sangat takut dan gelisah, gementar pon ada.

Ana still baru lagi dalam sukan olahraga ni. Even dari sekolah rendah memang join benda ni, tapi hanya lah jagu sekolah sahaja, tak sampai lagi tahap kebangsaan mahupon negeri. Heeee..

Sejak dua tiga menjak ni memang la banyak sikit training. Even weekend pon Ana tak sempat balik umah sebab training punya pasal. Tak ape la, berkorban sikit. Hee.. Tapi, seriously sangat sibuk, dengan training, dengan assignment yang tiba-tiba muncul, dengan tutorial, kuiz yang tak putus-putus, test and last but not least dengan kelas gannti. Haaaa. Amekaw..gila banyak.

Well, that is my responsible to settle all those things one by one. Biar lambat asal selamat. Heee. Final pon makin hampir dah. Omaigod, omaigod... Ana tak ready lagi fizikal mahupon mental nak hadapi semua tu. Hopefully lepas abis sukmum ni dapat la tumpu perhatian dengan pelajaran sahaja. Lepas ni memang la bertapa dekat library je la. ni pon bila tak ada kelas, Ana lebih selesa lepak library lama-lama. Bukannya apa, kalau balik bilik, konfem rasa nak tidur je. Heee..

Hope dapat la training, just tinggal 5 hari je lagi before event tu. Yela, sekarang kan asyik hujan je bila petang. Asal petang je hujan, asal hujan je petang. Heeee.. Kaki pon buat hal jugak. Dewasa ini, cepat benonye nak injured. kejang aje semedang. Acane ni? mampukah daku memenangi acara yang dakusertai ini? Rasa mustahil... sebab? haha. gila apa nak lawan legend, runner UM. Kalau menang memang la sangat wowwww. Tapi hopefully dapat buat yang terbaik la. Maybe.?

Wassalam.
 
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...