Selasa, 19 Februari 2013

Firsy day on new semester

Assalamualaikum.

Today is our first day for our new semester. Hope everything went well. :)

Well, hari ni just ada kelas cpp2 and english. Lol. Kelas start pukul 11 kot, then bangun pon lambat le. Hehe. Kalau sem 1... semua kelas start pukul 8 pagi kot. Whoaahh.

Well, minggu ni kan minggu add n drops kan. Then my kelas APK sudah bertukar ke hari isnin, 8-10 pagi. Weeehuuu.. Then tak ada lah kelas petang jumaat. Say hoorayyyy. :) Then kelas english ni Ana ingat nak drops je amik kelas dekat tempat yang dekat sikit. Heh. Ingatkan amk kat fac sains dekat, ghupenye jauh bebenonye KDK. Cissssss. Tapi..tapi...lecturer english macam..macam menarik. Macam lah kan. Well, kita tak tahu lagi macam mana kan.

However, kelas hari ini ok lah. Dua-dua kelas habis awal. :) Awal-awal pon tapi kelas last sekali start pukul berapa...pukul 5 petang kot. Tapi tak ape lah. Nak buat macam mama kannnn. Well, accept je lah. Tak pon try ushar lagi mana-mana kelas yang kosong. In shaa Allah, mungkin ada kelas yang kosong kan. :)

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...