Isnin, 18 Februari 2013

New semester begin

Assalamualaikum.

Pulang marilah pulang bersama-sama ke kolej.

Ok. Semester 2 dah buka, so kena la balik kolej. Here I am at Kolej Kediaman Tun Syed Zaharuddin. :) ok, balik kolej je terus ada meeting pasal pesta hari terbuka kolej. So kawan-kawan semua, nanti jangan lupa hadirkan diri di sini untuk pesta hari terbuka dari 22-24 februari 2013. Banyak acara menarik menanti anda. *promote* hehe.

Ok. Esok dah start belajar da. Maka berubah lah ke arah kebaikan. Style study pon da kena ubah dah. Style sem 1 tak berkesan so kne upgrade lebih bagus. Hope dpt buat yg terbaik sem 2 ni. :)

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...