Selasa, 2 Julai 2013

Never give up girl !

Now, the challenge seems almost too much to bare and there seems to be no light at the end of the tunnel.

In the Future, you will laugh thinking back at the moment that you felt your lowest because you survived through it all!




Keep in faith that you can do it regarding anything that came across in your life. Well, the key are stay alive, be stronger, work for it until the last breath, keep positive in anything that came, pray for the best and lastly hope for the best ever to happen. :)

Haahaa.. sekarang baru ada masa yang sangat banyak nak update belog ni. Ekekke. Well... my final exam just finnished, now let enjoyyyyy...for about 2 month I am suppose. Next  sem masuk 9 september ni. So, here we go... 

Apa cer final exam ritu? Ehemm. Macam biasa, ada yang boleh jawab and ada yang tak boleh. Hmmm. Overall, 3 paper OK and 4 paper not sure or exactly no comment. Sekarang tak nak pikir sangat pasal exam ritu. Just tawakal and doa yang  terbaik je. Moga-moga ada le kot potluck ke jackpot ke. Heeee.. Biar takdir je yang tentukan segalanya. Tapi apa-apa pon harap sangat yang semua paper past, tak kena repeat and hope sangat poinnter better dari last sem punya. Harap sangat-sangat tak kena repeat.

Well, semua benda tak datang kepada kita dengan bergolek. Of course kena ada usaha yang setimpal dengan kejayaan yang kita nak. As far as I am concerned, semester ni bgus sikit la sebab ada join study group bagai. Tapi tu la, da nak final  baru  nak study group, so tak terserlah sangat lah keberkesanannya. I think that next sem perlu la buat study group ni lebih  awal and of course kena lebih fokus terhadap  taggungjawab yang bakal dipikul. Ecece..

So, kena plan strategi belajar yang lebih berkesan after this. :) Hopefully next semester, my achievement would be much better. :)
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...