Jumaat, 30 Disember 2011

CONTEST PENCARIAN BLOG PALING CUN

Assalamualaikum.......

pada hari jumaat yang barakah ini...ana berminat nak join contest blog tercantik.

why..?? why..??? cantik sangat ke blog ana ni sampai sanggup berani mati join contest ratu cantik alam semesta ni..?? ops.! contest blog tercantik ok. huahua. nak perasan jap...






grr...sebab nya tak bukan kerana hadiah nya sangat lumayan...

nak tau hadiah nya ape..?? hehe.. sila klik.

hah..da tengok..?? lumayan bukan... sape la nak bagi ana benda uh free... yela. ana bukan adik dye. even bukan mak dye..hehe..


lolz...seperti biasa kan...setiap contest sure ada terma dan syarat yang perlu dipatuhi. amaran keras!! wajib dipatuhi.

ok..yang berikut ni di copy paste je.. ok.



SYARAT SANG PETALA BUMI!!!
♥ korang kene jadi follower aku (sebab aku nak follow up balik)
♥ Buat entri pasal peraduan nihhhhh
♥ Belog kene kemas dan cantik
♥ Kene tag pada kawan2 korang seramai yg boleyyyy (LIMIT 5 ORANG - mereka wajib tau!)
♥ sila link kan blog korang kat ruangan komen
♥ TARIKH TUTUP aku akan umum kan pada 15 JANUARY 2012

SYARAT PENAMBAHAN!
♥ TOLONG BERI LINK YANG BETUL!!!!
♥ JIKA LINK KORANG SALAH.. (TIDAK AKAN DILAYAN)
♥ SETIAP PENILAIAN AKAN DIAMBIL KIRA DARI SEGI KREATIVITI BLOG KORANG. DAN JUGA DINILAI MELALU KEHENDAK SYARAT DIATAS!!!
♥ TERBUKA KEPADA LELAKI DAN WANITA


hmm..da faham.?? ok. syarat nya tak la susah sangat macam nak jawab soalan final exam.. huahua..memang la..haish. ape ana merepek ni..?? grr..

ok2.. masa untuk tag geng ana..huahua..macam ape je.. ble pulak ana ada geng ni..
lolz...nak tag kawan-kawan yang cun lagi cantik lagi bergaya ni.. ops! tapi 5 orang je la ek...heeeeee...

->miera
->nana
->miey
->ika
->ain

ok.done.hehe...

wassalam.


Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...