Khamis, 29 Disember 2011

LULU CALDINA REVIEW BLOG SAYA

Assalamualaikummmm.........

entri kali ini mengenai.........
"LULU CALDINA REVIEW BLOG SAYA..........."




kenapa ana nk lulu review blog ana ek???
simpe je...bcoz...


jujurnya...ana harap dapat tingkatkan trafik dan follower melalui segmen yang lulu buat ni...hehe... tak banyak pon tak pe...asalkan ada la jugak sedikit peningkatan.... kan..kan.. :D


next... sebab ana nak tau kelebihan dan kekurangan yang ada dalam blog ana ni... yele..tak ada la pulak blogger yang rajin nak review semua blog..haish.. kalau tak de orang yang review and bagi nasihat kat ana kan...macam mana la ana nak tau ape yang perlu ana improve kan,, we dont know what others think of us kan :D
grr...teringat dulu..ada blogger mana tah pena tegor yang lagu yang ana pasang dalam blog tak semua yang minat... so silent is the best... yeke..?? entah le... lain orang, lain perasaan..ye tak...


emmm..apa lagi ek..?? sebab ana nak sangat lulu yang review blog ana..?? dah lama ana follow blog lulu dan dah dapat banyak ilmu dan fakta daripada blog lulu.. ana suke sangat kalau blogger macam lulu sudi review blog ana.. ana akan hargai sangat :D


lagi...??? sebab ana harap ana akan dapat idea and cadangan daripada lulu untuk improve cara ana menulis,, ana harap readers akan lebih suka dan dapat input berguna daripada blog ana :D


tu jela kot yang ana harapkan daripada review daripada lulu,, harap ana dapat peluang untuk direview di blog lulu,, :D

wassalam.





Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...