Sabtu, 31 Mac 2012

Ajamoppical's 1st Giveaway: The Last Song'

Assalamualaikum.

*The Last Song
Hari ni Ana join giveaway Ajam.. rasanya baru jugak la Ana follow dia ni..  hihi.. disebabkan penganjur giveaway telah menjemput saya untuk join giveaway ni... so, Ana dengan hati terbuka ingin la  join.. haish.


The last song..?? Buku apa ni ek..? Entah le..Ana tak pernah dengar pon before ni.. Currently Ana layan buku yang ditulis oleh Cecelia Ahern dan Sophie Kinsella. Sejak dua menjak ni baru ada feel nak kumpul koleksi buku sendiri..selalunya pinjam je.. tak pon tunggu kakak kesayangan yang belikan..hihi. So far Ana ada buku Cecelia Ahern yang  bertajuk P.S. I Love You, If You Could See Me Now, Where Rainbow Ends dan lain-lain..  LOL..lain kali la Ana list kan buku-buku tu semua.


Yeah..main point sekarang...Ana nak cuba dapatkan buku "The Last Song" ni. Macam menarik je kan.. hehe..Ana google la tadi pasal buku ni...then..memang ternyata la buku ni  menarik... Boleh menangis gembira kalau buku ni Ana yang punya..hehe..


Summary dari En google mengenai buku ni..wohaa..


The Last Song is the story of Ronnie Miller and the summer that she spends with her father at Wrightsville Beach. At the start of the summer, she is a rebellious 17 year old who resents her parents for their messy divorce; she is particularly annoyed that she is being forced to spend the summer with her estranged father, to whom she has not spoken in three years. She is so angry that she has abandoned the one thing that she and her father used to share in common — playing the piano. She has no desire to spend the summer in North Carolina; she has no desire to get to know Will Blakelee, the good-looking beach volleyball player who literally bumps into her during her first day in the South; and she has no desire to reconnect with the father who walked away from her, her mother, and her brother. However, a run-in with the wrong crowd combined with a nest of endangered loggerhead turtle eggs results in Ronnie's unexpected maturation. The summer she initially dreaded ends up being an opportunity for her to learn about faith, family, and love.


Teett..tak pernah Ana buat entry panjang cam ni bley join giveaway.. Hopefully buku tu jatuh di tanganku..ekeke..banyak cantik.


Wokeh..dengan ini Ana nak tag la kawan-kawan Ana...Ana nak tag Najwa sebab Najwa pon minat membaca jugak. kan..kan. Others.. emm.. D-Sims' (tak tau la dia berminat ke tak) and last but not least.... Ika.. eh..Ika minat baca jugak kan.. 


Pesanan penaja : Segmen ni berlangsung dari 30 Mac sampai 2 April, so ada banyak masa lagi! 2 April tu pulak sampai pukul 6.00 petang, winner akan dipilih secara adil dan saksama


p/s: doakan saya dapat jawab final exam dengan jayanya. (2 April-13 April)


Wassalam.
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...