Jumaat, 23 Mac 2012

Aquapix Giveaway by Miraa Hussin

Assalamualaikum.


*link

Yeah..Ana saje je nak join GA ni. Agak menarik. Hadiah pun menarik. LOMO AQUAPIX. Teringin la jugak nak memiliki LOMO AQUAPIX ni. Nak beli sendiri tak termampu lagi. Berapa harga ek? Entah. Tak pernah ambil tahu pun. Tak pe. Lain kali Ana amik tahu. Boleh? Hehe.


Wokeh. Kalau korang berminat juga nak berebut LOMO AQUAPIX ni dengan Ana, silakan. Hehe. Just klik link yang Ana dah tulis bawah banner tu. Then korang baca la syarat2 yang ada kat blog tuan penganjur tu. Just easy condition only. 


Wokeh. All the best.


*Otak tengah tepu dengan istilah kimia, reaction kimia bagai. Rehat sebentar dengan blog. Hehe.


Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...