Ahad, 11 Mac 2012

Awesome Gathering Geng Fiqra.

Assalamualaikum.



Semalam Ana join gathering Geng Fiqra kat Midvalley. Memang best, memang gempak, memang  happening... ceewahhh... memang awesome la... weee... rugi la kalau tak join. serius cakap.


Well...pagi-pagi lagi dah semangat bangun awal sebab nak pergi gathering.. Ana pergi dengan Kim Najah. Kami jumpa kat LRT Gombak, then kat KL Sentral Ana jumpa pulak kawan Kim, Nicko tak silap Ana nama dia.. betul ke eh nama dia tu.. Then kami naik la KTM nak pergi Midvalley.. hehe.. nak dijadikan cerita dalam KTM tu Ana punya la syok bersembang dengan Kim sampai kami terlepas Midvalley..haha.. boleh pulak macam tu. then, kena tunggu pulak train yang seterusnya..punyala lama gila..haish. sangat tak suka, so,lepas ni jangan la sekali-kali terlajak bila dalam KTM ye.


Then bila da sampai Midvalley, kami terus pergi jumpa Kak Nisa kat S&J. weee.. Kak Nisa cute, comel. hehe. Then Ana terus la beli hadiah untuk aktiviti tukar-tukar hadiah. Ana beli......rahsia. kalau nak tau tanya Kak Mas sebab Kak Mas yang dapat hdiah yang Ana beli tu.. wee...


Masa gathering tu, agak ramai jugak yang Ana baru berkenalan.. walaupun baru je kenal tapi dorang semua awesome, best la..semua ramah-ramah.. love it. Thank you all.! Kami berkumpul kat McD then pergi main bowling. Lepas tu kami tukar-tukar hadiah and lastly sesi bergambar...weee..


Yeah...super duper love the gathering and hopefully lepas ni ada lagi gathering yang awesome ni. hehe..

Kim, Kak Mas & Afiq
Kak Mas & Kak Nisa

Kamil ,adk Izzah & Afiq
Ain, Kak Mas & Kak Nisa
Kak Hani, Ain & Kak Nisa
Kak Nisa & Ana
Kak Nisa & Ana

Cupcake & McD
Ana & Kim
Ana & Kak Mas
Peace

Kak Mas, Kim, Kak Nisa & Ana

wee...
Kamil, Kak Mas.

Kak Hani, Kim & Ana
Girls



Hadiah....


Hadiah
Hadi, Adk Izzah & Kamil

Purse, Magnet Gara, Bear & bookmark from Kak Nisa
Cloud9 from Admin
From Wan. *semua dapat.





Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...