Isnin, 26 Mac 2012

Segment Jom Blogwalking by Farhana

Assalamualaikum.


Hari ini first time Ana nak buat segmen. LOL. Ana ingatkan nak buat contest, tapi bila difikirkan balik, better Ana start dengan segment yang simple dulu.. Kalau ada sambutan yang memberangsangkan...Insyaallah, Ana akan buat contest..hadiah agak lumayan juga.

Wokeh..nak join segment ni simple je.. korang just perlu buat satu entry bertajuk "Segment Jom Blogwalking by Farhana" and then jangan lupa letak banner tu. Satu lagi, sila like page fb Ana. 


Dalam entry korang tu boleh la letak biodata diri korang. Sambil blogwalking nak juga kenal sape diri korang kan. Contoh: nama,umur, tarikh lahir, asal, study mana or kerja.....

Segment ini bermula dari 26 Mac 2012 - 14 April 2012.
Senarai peserta akan disenaraikan dalam bloglist Ana sepanjang segment ini berlangsung bagi memudahkan korang blogwalking nanti.

p/s: doakan Ana dpt jwb exam dgn jayanya.. 2 April-13 April. Tak sabar nak habis PASUM..:)

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...