Ahad, 15 April 2012

BEN ASHAARI TANYA 5 BLOG BEST PILIHAN SAYA

BEN ASHAARI

"Senaraikan 5 blog best yang menjadi pilihan anda dan mengapa ianya menjadi pilihan anda.."

First : Ben Ashari
Why? Setiap hari ini blog wajib diterjah. Blog yang simple, banyak share info berguna dan tak panjang lebar sangat macam karangan SPM. Nama pon santai kan. kan.. tak perlu nak kupas panjang lebar le.. kome pon tahu blog abg ben ni mmg super duper best.


Second : Lyssa Faizureen
Sama jugak. Blog wajib dikunjungi. Sangat suka sebab kebanyakan kata-kata kak lyssa sangat la comel. Okeh. Tuannya pon comel juga. Puji ikhlas ni. :) Blog kak lyssa pon best dan banya tips dan info berguna. Tutorial pon banyak yang boleh dirujuk untuk mencantikkan lagi blog.


Third : Yuyu Zulaikha
Blogger kecik molek yang sangat comel dan cantik. Sama jugak macam kak lyssa, entry yang ditulis sangat best dan tak jemu nak baca berulang kali. Kupu-kupu kecik. Hihi. Pada pandangan ana, kak yuyu macam kanak-kanak riang yang sangat comel dan rajin layan follower. Banyak info juga.


Fourth : Kereta Mayat
Wohaa...serius best gila dan banyak info. Banyak lawak tapi dalam lawak-lawak pon ada pengajaran yang boleh ambil. Thump up!


Lastly : Syafiq Ahadin
Okeh..ini budak Pasum jugak. Entry dia pon menarik juga. Sangat peramah, tapi sayangnya ana tak sempat pon nak jumpa dia before dia balik Sabah. Tak pe, Insyaallah kalau ada rezeki jumpa la kan syafiq.


Wokeh..actualy banyak lagi blogger yang best tapi ana listkan top 5 yang ana sering terjah la. Serius, blog yang ana listkan memang best. Alaaa..korang mesti tahu kan pasal blogger ni semua. Tipu la kalau tak tahu kan. Okeh. That all. Thank abang ben sebab buat segment ni :)
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...