Isnin, 16 April 2012

Tawaran UniKL


Ok,fine. Ana saje-saje je isi application for intake july 2012 ni. Tengok-tengok dapat. Alhamdulillah. Tetapi....ana tak terima kot...sebab...ana nak tunggu kemasukan ke UM.! Yeah,program same je..tapi tempat je lain. Harap sangat yang ana dapat biasiswa. LOL, apa-apa biasiswa lah asalkan dapat kurangkan beban ana nak bayar yuran segala bagai. Penat dah tangan ni mengisi segala borang biasiswa yang ada. PTPTN adalah pilihan terakhir. Muktamad!

Currently ana sedang menunggu pihak UM untuk interview ana. Interview yang lepas ana tak sempat pergi sebab masalah kesihatan. Tunggu dorang calling calling ana la. Hehe. Hopefully dapat la hadapi interview tu dengan jayanya. :)
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...