Rabu, 25 April 2012

Cepat-cepat..ada Hadiah Percuma...

GIVE AWAY dari 10 April 2012 sehingga 30 April 2012



Korang ikut je syarat-syarat nih..senang je..:-
  1. Macamana pun korang kena klik Blog ai nih..  http://etunamin.blogspot.com/ ..peh tu jangan lupa tinggal komen..kang tak perasan melepas hadiah tu..
    2.   Peh tu, masuk kat LINK MY ONLINE SHOPfollow blog yang nombor 2.. 

   

           tapi kalau nak follow semua sekali lagi bagus..hehehe.. jangan lupa jugak tinggalkan komen kat blog     baru tu..

     3.   Lepas tu korang LIKE PAGE  T-Shirt Xpert punye page..


    4.   Pastikan korang ikut semua yang dituliskan tu yek..kang kalau salah satu tertinggal macamana nak kasi hadiah...

    5.   Senang bukan..tak payah pening-pening kepala..just tekan klik je..
   
Jom Join!



Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...