Jumaat, 6 April 2012

Segmen mari tambah followers anda.



Syarat syaratnya=
*Korang mesti tepekkan banner di atas dan letak link blog saya di bawah banner tersebut*
-nampak tak kat atas tu?
*Korang mesti follow blog Yana dan blog Rochelle cutez kita nie.*
-dah lama dah follow korang.
*Korang buat satu entry bertajuk 'MARI TAMBAH FOLLOWERS BY YANA.'*
-done like a big boss.
*Entry tu jangan panjang sangat tau.Pendek pendek dah cukup.*
-memang pendek la ni. copy paste je. malas gile nak taip.
*Wajib like fanpage Rochelle.(Tak payah tanya kenapa saya suruh like)*
-dah.
*Tag 3 orang rakan korang dan pastikan mereka tahu.*
owh..malas nak tag. boleh? jap..sape yang baca ni...automatik korang ditag.hehe..gile kejam.
*Kalau korang dah buat entry tu.Korang copy dan paste link blog korang dekat komen.Link tu tak boleh macam ni ' http://princessdianadotcom.blogspot.com/ ' Mesti copy link entry korang tu.Kalau korang bagi link mcm tu.Maksudnya korang tak masuk segmen ni.
*Then,korang mesti buat biodata korang.Nama,Umur,Tempat tinggal dan bila korang start berblogging.
alamak.? nak biodata.? malunye..hewhew..
I am Farhana Ahmad.  From Perak. Alamak. terspeaking pulak. hihi... umur fana 19. yeah..6 june 1993. hewhew~ lagi seminggu nak habis PASUM. yEahhh.. start blogging tahun lepas ... bila balik PLKN tengok ramai kawan ada blog..so then baru la buat..hihi. Peace! no war!
-Kalau korang dah ikot syrat syrat tu,maksudnya korang dah masuk segmen ni-
-owh..gumbiranya..

HOPELY BANYAK YANG SUDI MASUK.KALAU LAGI BANYAK MASUK KAN LAGIK BEST.

SELAMAT MEMILIKI FOLLOWERS YANG BANYAK
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...