Rabu, 11 April 2012

Ubat untukku

Assalamualaikum.

Hmm..tadi Ana da post da pasal betapa sakitnya pusat Ana.. grrr..pusat okeh..bukan perut, kepala, kaki or organ lain...tapi pusat... sangat la effect pergerakan.. nak jalan punya la seksa..jalan rupe OKU dah pon...tak dapat nak bayang macam mana la nak jalan pergi exam hall yang sangat la jauh tu..Ok..fine..naik teksi la gamaknya..


Tadi Ana ingatkan Kak Nor nak bawak Ana pergi klinik biasa je..tapi pergi Hospital Kuala Lumpur terus..hehe..memang le.bukan le jauh benonye pon. Dekat dah tu dengan UM.


Doktor yang cantik tu pon tak sure dengan kondisi Ana ni.... dia bagi Ana ubat yang sangat banyak untuk dimakan and ubat untuk cuci pusat. Hmm..


*Cloxacillin
Ubat ni kena makan sampai habis.. 3 kali sehari, 2 biji sekali makan.

*Mefenamic Acid
Mesti makan ubat selepas makan. Sama jugak makan 3 kali sehari, 2 biji sekali makan.

*Paracetamol
Paracetamol makan bila perlu.

P/s: doakan supaya saya cepat sembuh ye. Insyaalah.

One more...korang rasa gegaran tak tadi..?? Ada gempa bumi kan.. 8.9...
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...