Sabtu, 7 April 2012

Segment saya nak free header






http://2.bp.blogspot.com/-_Y1lbpzJ5rc/T3_gXje_J6I/AAAAAAAAAlM/L-b0MiyUMVY/s320/segmen.png

Wohaa,,bagus gila segment ni. Kenapa? Sebab Ana memang sangat la tak pandai nak buat header. Tengok header Ana tu...sangat la hodoh..kalau boleh...Ana nak la orang tolong buat header tapi susah la sebab kebanyakannya kena bayar..ok,bukan masalah nak bayar ke ape..tapi prosedur nak bayar tu macam susah la..kalau topup uh ok la jugak.tapi so far yang Ana pernah jumpe,,kene bank in. sangat leceh. malas dowh.


Wokeh. Kalau boleh Ana nak header yang simple je tapi awesome. macam mane uh? entah le. hihi.

  • tema warna : pink & merah. amboi..hihi.
  • link blog : fana66.blogspot.com
  • saiz : besar mane pon boleh. tapi x nak le besar sangat kan..
  • gambar : klik ( edit le ape yang patut )
  • nak cantik dan simple. nampak comel2 gitu.
  • ayat :  "Nota Farhana" & "What if love was right there in front of you- you could't see it?"
Olala...Ana nak tag  Najwa dan Ika. Hihi.

Harap sangat la dapat header yang better sikit lepas ni. Owh..semestinya lebih cantik, anggun dan bergaya. btw. thank dear. :)
Jom Join Ramai Ramai!
Wassalam.
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...