Ahad, 15 Januari 2012

30 minit Ustaz Don




Assalamualaikum dan salam sejahtera.


huhu.30 minit Ustaz Don.? apakah itu.?




hehe..inilah salah satu program tv yang sangat menarik.




actually, mula-mula ana pon tak tahu akan kehadiran program tv ni. ana tahu pon sebab Mr Z cakap masa kuliah calculus. huhu..




then..hari ni baru la ada sahabat di facebook yang post youtube ustaz don ni.




hehe..korang cuba la tengok. seriously BEST..!!




emm..sambil online, blogwalking... apa salahnya kita tambah ilmu agama kita kan...sedar tak sedar, rupanya banyak lagi kesalahan yang perlu kita perbetulkan...huhu.. kalau lagu kita boleh layan berjam-jam, main game sampai tak ingat makan, sekarang apa salahnya kita luangkan sedikit masa tengok youtube ni pulak.




orait...kepada korang yang berminat...boleh la tengok kat TV AlHijrah.. errr...kalau ada Astro la ye.





  • TV Alhijrah
  • Isnin-Rabu, 10.30 malam
  • Ulangan setiap Jumaat-Ahad, 4.00 ptg
  • Don Daniyal Don Bijayid
  • http://tvalhijrah.com


Orait..sudah jelas kan sekarang. Ok..selamat menonton.




Wassalam.


Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...