Sabtu, 14 Januari 2012

Idea yang menarik!



Assalamualaikum.

hmm..ape yang menarik ni yep..?? idea ape yep..?? haish...

loading....

sedang memikirkannya..

hehe..

tak la..actually ana nak buat tutorial.

apa.? serius ke ni.?

haha. ok. ana tak la power dalam bab tutorial kat blog ni. tapi tu la.. ape guna google..? apa guna blog-blog otai yang lain yang ada tutorial yang berlambak tu.

hehe.so, ana decide nak copy and paste sahaja tutorial yang ada.

ops. sebelum tu..ana akan link kan juga sumber mana ana punya tutorial tu.
kenapa.? yele..buatnya korang tanya soalan pape nanti pasal tutorial, ana nak jawab apa.?
huhu..so nanti korang boleh la bertanya kepada link itu..

huahua..beres kerja ana. ok, fine. ana mengaku ana tak terer lagi dalam dunia blogging ni.
sedang dalam proses belajar lagi. huhu.

baiklah kawan-kawanku. hope u all enjoy all tutorial yang ana buat ni.


Wassalam.

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...