Sabtu, 28 Januari 2012

Nak apply scholarships..?



Assalamualaikum dan salam sejahtera.

hye kawan-kawan..!!

hari ni banyak benda yang ana kena buat..

but..sekarang ni ana nak update ini blog dulu. yeah.

hmm....semalam ana online...huhu..da lama kot tak online.haish.kat kampung tak da internet..mak tak nak pasang internet..nanti budak-budak kat rumah uh tak study, takut dorang berpesta facebook je, tak study..haish. faham-faham le budak zaman sekarang ni macam mana kan...

orait..seperti tajuk entry ana ni..teetttt.. korang korang kan...nak apply tak scholarship? haish. of coz la nak kan..terutama sekali bagi mereka yang still belajar..and ana pon tak terkecuali ok...

emmm...see this.

teettt...da baca information ni..?? then..apa lagi..jom le kita ramai-ramai apply biasiswa yang ada.. just try it orait. hmm..sekarang ni ada dua biasiswa ni je kot..nanti try la search lagi ye..



  1. Maybank
  2. Shell





emm..how about upu?  u guys dah isi ke belum..?? emm..ana baru isi sikit je.. masih blur..tak tau nak pilih course apa... yeah..still thinking about it. hmm..how about usm? korang isi jugak tak.haish. nak beli no pin untuk usm pon mahal kot. RM40. mujur la yang untuk biasiswa ni tak payah kene bayar.. kita ni student..tak payah le buat bayaran mahal-mahal sangat kalau ye pon. laen le kalau nak apply kerja, relevan le sikit. ok. pendapat ana aje ok. huhu. ana menunggu UM nye.. da buka blum ek.?? tetttt

ok la kawan-kawan..ana perlu berhenti sekarang sebelum ana addicted untuk online lebih lama lagi...so much thing to do.......haish.
nak kemas rumah...nak kemas rumah...makan pon belum lagi ni..haish, k la..




Wassalam.




Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...