Ahad, 15 Januari 2012

A great, superb night with them..!





Assalamualaikum and wish you all have having a great day for the rest of the day.


haish.  tajuk entry ana kali ini sangat la hiperbola,x la superb sangat. haha. tapi ok la kan. pon boleh.




Orait. entry kali ni, ana nak perihalkan, menceritakan mengenai apa yang telah berlaku pada malam ini. haish. terasa ayat ana pelik. tak pe tak pe. teruskan, teruskan.. haha.




Malam ni, kami...siapa.?


yeah...gadis-gadis comey, cantik lagi bergaya..


tak laen tak bukan...


jeng..jeng..jeng...........




Ezza Ezaty , Athirah , Amanina , Azyan and lastly.. Farhana.






huhu...truly..memang seronok la dapat lepak dengan dorang ni, even just lepak makan kat kafe je, even just borak-borak kosong je, even just tengok movie yang hampir buat ana tertidur...
but...bila buat benda-benda yang biasa ni ramai-ramai, tambah buat dengan kawan-kawan yang kita dah kenal lama, dah tahu perangai masing-masing walaupun secara sepenuhnya....
kita rasa fun, enjoy...




yeah..it absolutely fun..!




huahua...dah lame kot tak lepak bersama-sama dorang ni. errr..ana malas nak kira berapa lama. korang kira la sendiri. hehe. ok, rasanya sejak sem 2 start ni, tak pena lepak together-gether lagi la...emm..last ble ek.? ana lupa. harap maklum.




orait. malam kami yang great lagi superb ni bermula selepas solat isyak. yups.! dahulukan yang wajib dulu, lebih afdal. hehe.




then semua berkumpul dulu kat bilik ezza & athirah. mereka berdua ini roomate ok. huhu. orait. then kitorang bergerak la ke kafe kolej 11. jalan kaki je, tak ada transport..huhu..penat kot jalan...2 kilometer jauh kot dari kolej 12. hehe. ok, ana tipu je. haha.




 then..order la makanan.....then part Athirah nak order air la yang paling lawak. emm..tak la lawak sangat.. emm..Athirah nak order air ribina. *ini ejaan yang Athirah tulis kat kertas uh.


"Air ribena tak ada." 


"Kata ada kelas. Takkan ribena tak ada.?" 


"Ribena dah habis, lau nak jugak pi amik kat taman."


orait..korang paham tak..?? huahua..pernah tengok iklan ribena tak..? hah..ribena kan ada kat taman..huhu..lau nak minum ribena, pi la cari kat taman. ekeke.




hmm..makan..makan...dengan penuh berselera. yeah. kenapa kitorang tak makan kat kolej 12, sebaliknya kolej 11..?? huhu..sebab.....kat kolej 11 lau order lagi cepat siap and rasa masakan dye better la. hmm..sape yang duduk kolej 12 tahu la betapa lamanya nak tunggu makanan siap, kena punya tahap kesabaran yang tinggi, then bila dah siap...tak la sedap sangat pon..
ala...tapi nak buat macam mana kan...penghuni kolej 12 sangat la ramai.........




ok, ini beberapa pic yang kitorang sempat snap...huahua.






*Undilah saya. haha..


*krik..krik...



*Ezza & Amanina.


*ezza memang pemalu pon.



*peace..!


*Azyan & Athirah.




*tak matured lagi. haha.


Yeay...hehe..berjaya juga upload. huhu. tak banyak pon pic yang kitorang snap. uh pon lepas makan baru teringat nak snap. huahua.


Then jalan jap kat Tasik kolej 12 uh...huhu..jalan-jalan menyedut udara segar...


Ana ingat nak terus je balik bilik, tapi.............

huhu..kami meneruskan aktiviti berborak panjang-panjang lebar..........
lihat video human centipede apa tah yang eza bukak. sumpah. geli gle and ana takkan tengok dah. geli geleman tahap ape tah.. haish.


then kitorang marathon tengok "Sherlock Holmes".. huhu..agak menarik. mujur la ada cik Azyan yang sudah melihat movie ni yang sudi explain serba-sedikit....haha..bagi ana... movie ni sangat menarik..erk..tapi kenapa ana rasa sangat la mengantuk tadi and asyik tanya,... 
 "lama lagi ke.? bile nak habis?"  huhu...tapi kan..part slow motion dye agak menarik la.


emm..rasanye dah panjang gle dah ana mengarang.. mata ana dah meronta-ronta mahu dipejamkan, mahu rehat la pulak...


ok la..kawan-kawan..selamat malam dan selamat pagi..




Wassalam.


Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...