Rabu, 25 Januari 2012

Cutiku..:)




Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Hey...berhabuk dah blog ana yang comel lagi cantik ni...
hehe..sudah hilang kecomelan blog ini disebabkan tuan blog ini yang sudah lama menyepi tidak berupdate. yeah...


tetapi...


akhirnya....hari ni ana berjaya juga update walaupun tak tahu apa yang patut ana coretkan...pergh...ayat...hehe.


orait..hehe..cuti ni kan...apa yang korang buat..?


ops! jap..korang cuti jugak ke.? hehe.. mesti la kan...


okok.. HAPPY CHINESE NEW YEAR.. buat mereka yang menyambutnya ok.








haish...lupa..kawan ana ada sorang yang sambutnye.. sape..?? pikir la sendiri..
hehe..


cuti ni...ana tak buat pape sangat pon...hmm..rutin macam budak lepas SPM la pulak...OMG...sepatutnya ana prepared untuk midsem..tapi..haish..haahha.


orait..kawan-kawanku, selamat bercuti..jangan lupa study jugak untuk exam ye..and jangan lupa juga untuk menyiapkan tutorial anda. 




Wassalam.


Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...