Khamis, 12 Januari 2012

I am a bit confius.?


Assalamualaikum.


Hmm..hari ini result MUET sudah diumumkan dan ana hanya mampu dapat..............


...........


Band TIGAAAA......


huhu... ok la tu... jangan bersedih dear.... syukur la sikit........
bak kata orang lain...siapa? entah. ramai sangat yang cakap.

"berapa pon band tu x kisah la...better la daripada orang yang tak ada band langsung." 


huahua.betol la tu kan..kan..


ok..berbalik pada tujuan asal ana menulis, mengarang entry pada kali ini adalah kerana...


ana buntu...ana tak tahu nak pilih course ape nak further nanti lepas asasi.
ok. memang la orang akan cakap.

"nak isi sekarang ke UPU tu..??"


"tak la..bukan sekarang.."


"abis tu, apsal kelam sangat. nanti kan boleh fikir. buat la pape pon."




haish. --'  cakap memang la senang kan...

yang nak kene fikirnya ana...ana yang nak belajar. bukan orang lain. ni masa depan ana.

haish. dan mula la hati ni berkata-kata...

"kan bagus tak payah belajar dah..kawin kan senang."


haish.gatal.masalahnye tak ada orang pon yang berkenan. tak ada orang pon nak minang ak lagi.. haha..
mereng pulak ana kali ni. haha. ingat kawin ni senang ke. nak urus rumah plus tangga. plus lau ada anak. haha, makin serabut.tidak. ana prefer lagi belajar.fullstop.


huhu..ye kawan-kawanku yang comey, cantik, lagi bergaya.....
apakah cadangan anda.............anything...just suggest to me.............


huhu..macam desperate gle je..ok. tak la sangat. tapi ye la. ana sendiri pon tertanya-tanya..

"belajar pandai-pandai ni nak jadi ape..??? grrr..."




kenape ana belajar.? ok,fine. mulut menjawab.

"aku belajar kerana Allah."

hati pulak macam ne..?? hehe.....sudah. tak tau jawapannye...

k fine. nanti fikir balik.

haha..dah la. tak nak merepek dah.

ok. sambung buat tutorial yang bergunung tu. ekeke..huhu.


Wassalam.


Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...