Ahad, 1 Januari 2012

Segmen 2011 ke 2012 : Sebelum dan selepas !



Assalamualaikum.......

ok. ana nak join satu segmen before ana tido nyenyak..hehe..sempat lagi uh.


Nak join .. Buat satu entri baru ..

1. Letak header BENASHAARI.COM
2. Tajuk : 2011 KE 2012 – SEBELUM DAN SELEPAS ! dan linkkan ke entri ini
3. Apa yang korang kena buat ialah , ceritakan apa yang korang lakukan pada detik detik terakhir tahun 2011 dan kemudian masukkanya tahun 2012 … Contohnya , ada yang g dengar ceramah agama dan bila masukknya tahun baru , perkara pertama yang korang buat ialah salam kawan korang atau cium pp ibu korang .. haaa… Cam tu la.. ok ? Paham ? Kalau ada gambar , letak sekali eh ?
4.Siap ? Tinggalkan link entri korang di ruangan entri ni .. Terima kasih ..



ok...apa yang ana buat pada detik tahun baru ni..???

hmm..tadi shopping jap kat sogo. then balik umah sampai dalam kul 11.00.

then berbual jap dengan kakak sambil tengok hasil barang yang dibeli..hehe

then mandi, makan buah mata kucing. hehe.. nak tak..??

then lagi dalam 3 minit nak kul 12 buka tv ngan laptop.

haish..facebook hanya berjaya di log in selepas laungan happy new year. haish.

then mase uh sibok je nak wat status happy new year. haha.

then post entry baru mengenai 2012.

hehe..2011 dah wat entry. 2012 la pulak kan..kan..

then blogwalking jap..pas uh nampak la segmen abg ben ni..haha..trus wat entry ni..

then..?? then nak tido la..hahaha..



haish..then..then...macam tak betul je..haha. ekeke. k la..badan dah penat gile ni. masa untuk berehat pulak.

happy new year to all. may luck always right there for us. keep smiling. :)

wassalam.


Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...