Sabtu, 7 Januari 2012

Thanks!


Assalamualaikum...

hehe..tujuan ana menulis kali ni tak bukan sebab nak wish thank a lot pada...

jeng..jeng..jeng....


AINA RAHMAN.


sebab apa..?? sebab bagi hadiah la..

masihkah anda ingat bahawasanya ana telah join beauty contest by aina rahman.
haha. dan ana lah pemenang yang bertuah tu.

hehe..hari ni ana da kutip hadiah ana tu..sory. x da pic hadiah ana tu. malas nak tangkap. hehe.


*emm..lebih kurang macam ni la.


err...maaf ye sis aina sebab lewat datang. hehe. tadi date kejap dengan sis aina kat maju junction. huhu. lagipon sis aina kene make up orang. ada pengantin fesyen show gitu. hehe. ok, thank for the great gift. wooaa... sape nak bagi kan hadiah free...haish. berangan je la nak dapat free.

err..ana dapat make up kit. menarik kan. tapi............malangnye ana tak pandai make up pon. harap maklum. huahua. tak pe tak pe..nanti belajar la ye. nanti rugi pulak ada barang make up tapi tak pandai guna kan..kan..ceh.


hehe..next, thank pada kak nurul yang sudi teman ke maju junction. harap maklum. ana tak expert lagi jalan kat kl ni ok. hehe. pas uh terus pergi sogo. ok. ada sale kot. but for member card only ok dear. hehe. tak shopping pon. just lunch jap, then beli makanan sikit then terus balik UM.


grrr...

ok.itu je yang ana nak mention. ok. stop. ana nak study pulak. seharian keluar je.haish..semalam da pergi mid borong buku. hari ni pon kluar ag. owh..pliz. jangan ajak ana kluar dah ok. hehe. banyaknye godaan..huahua.


k la..wassalam.



Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...